Upozornenie: nasledovný text obsahuje vulgarizmy a nie je vhodný pre citlivé, urážlivé povahy!

Keď už hovorím o rodičoch a hovorím o volovínách… ktoré sa navzájom vždy nevylučujú, rád by som zmienil zvláštny typ voloviny, ktorá sa v tejto krajine udomácnila za posledných tridsať rokov. Nemožno ju nazvať inak ako „uctievaním detí“. Ide o uctievanie detí. Je to prílišná starostlivosť o deti.

Narážam na dnešných profesionálnych rodičov, tých obsesívnych, plienky fetujúcich ľudí, ktorí preťažujú svoje deti a kradnú im detstvo. Už im vzali aj jednoduchý akt hrania a natlačili ho do kolónky maminho diára „čas na hranie“. Niečo, čo by malo byť spontánne a slobodné, je teraz pevne plánované.

Kedy sa dieťa dostane na dvor s palicou? Chápete? Iba tak, sedieť tam s pojebanou palicou. Vedia dnešné deti vôbec, čo to palica je? Sedíte na dvore s pojebanou palicou… a do zeme s ňou vyhĺbite pojebanú dieru. Chápete? A pozriete sa na dieru, a pozriete sa na palicu… a trošku sa zabavíte.

Ale dnešné deti nemajú palice. Nemyslím si, že nejaké palice zostali. Myslím, že ich stiahli z trhu, pretože ich náter obsahoval olovo. A kto by si pomyslel, že výrobu palíc jedného dňa presunú do Číny?

Nie je toto iba sofistikovaná podoba zneužívania detí? A keď už hovoríme o zneužívaní detí, nasleduje: základná škola! Základná škola, kde im nedovolia hrať na naháňačku, pretože to podporuje šikanu. A nebudú sa hrať  vybíjanú, pretože sa pri nej vyraďuje a podporuje agresivitu.

Postávanie je stále v poriadku. Postávanie je dovolené, ale dlho nebude, pretože skôr či neskôr nejaké decko po stojačky zaspí a spadne. Jeho rodičia školu zažalujú a dovi, skurvené postávanie!

Preložil: Dušan Valent

George Carlin bol americký humorista.

Zdroj: http://www.dailypaul.com/154923/wisdom-of-george-carlin-explicit-content

Obrázok: http://georgecarlin.tv/george-carlin-quotes/

Ďalšie príspevky s Georgeom Carlinom:

Uctievam slnko, modlím sa ku Joeovi Pescimu TU!

Keď príroda vracia úder TU!